Ttl.: (+45) 43 43 43 01  |  info@pretek.dk
pretek-logo-04.png
FirmaprofilPRETEK ApS beskæftiger sig med salg af lejer og linearsystemer til den danske industri samt at yde den nødvendige tekniske support, som i dag forventes af vor kunder. Vor fokus og styrker gør os i stand til at agere hurtigt, effektivt og seriøst i forhold til vores kunders behov. Vi tilbyder et bredt produktsortiment af kendte og velrenommerede brands til konkurrencedygtige priser samt høj leveringssikkerhed fra centrallager i Allerød. 

PRETEK ApS blev grundlagt i 2005 med den klare strategi, at agere som en kompetent teknisk partner inden for salg af lejer og linear-systemer til den danske industri. Det være til såvel OEM som MRO kunder.

Med mere end 80 års erfaring indenfor lejebranchen står vi godt rustet over for alle leje problemer og er derfor i stand til at rådgive og vejlede vore kunder professionelt.

 Vore hovedproduktgrupper er følgende:

Nålelejer - Rullelejer - Kuglelejer - Ledlejer - Glidebøsninger - Linearsystemer

Indenfor hver produktgruppe har vi den nødvendige tekniske knowhow til netop at tilbyde det fabrikat samt den kvalitet der er nødvendig, således at den beregnede levetid for lejet modsvarer det ønskede behov.

Vi sætter vore kunders krav og behov i højsæde og mener at service, teknisk viden, personlig kontakt samt konkurrencedygtige priser er vejen til et godt samarbejde, og dermed en styrkelse af vort firma.


 

PRETEK ApS
Hejrevang 21 B
3450 Allerød
Danmark

Telefon:                         (+45) 43 43 43 01

 E-mail: info@pretek.dk